Altruism de ciocolata

6913769-funny-chocolate-eggs-3d-characterPentru ca majoritatea persoanelor se asteapta ca luna aprilie sa fie o luna destinata farselor, noi vrem sa fim altfel. Cum altfel, daca nu creativi si darnici?

In decursul acestei luni, echipa Diva Interactive promoveaza altruismul. Este o campanie foarte mediatizata pe Facebook in ultima perioada, care porneste in principal de la ideea filmului cu Kevin Spacey-“Pay it forwad”, in care daruiesti diverse lucruri, fara sa soliciti ceva in schimb.

Noi am modificat putin situatia si vom proceda astfel: pe toata perioada lunii aprilie, vom darui oua de ciocolata. Da, da, ciocolata! J

Cum vom face asta: vom aseza frumusel ouletul intr-un spatiu public, la metrou, pe banca in parc, in scara blocului, etc, insotit de un biletel care sa contina un mesaj cat mai original.

Facem repede o poza si o trimitem la adresa office@divainteractive.ro.

Aceasta va fi urcata pe blogul Diva Interactive iar la finalul lunii desemnam cea mai creativa idee. Fericitului castigator i se va lua un interviu inedit, prin care ne va demonstra cat de departe merg imaginatia si creativitatea lui.

Iti place ideea? Intra in joc! Trimiteti-ne poze cu dovezile tale de altruism de ciocolata si promitem sa iti facem cunoscuta marinimia.

Perioada de desfasurare a campaniei: 01-30.04.2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>