DASHA.

logo_new

Dasha. Ro s-a nascut din pasiunea pentru accesorii, pentru culori si pentru diversitate.

Cumparaturile online sunt pe gustul tuturor! Motivul este simplu. Deoarece suntem din ce în ce mai ocupați și timpul nu ne permite să mergem prin magazine, pentru ca modelele găsite online sunt mai variate și mai noi, deoarece prețurile sunt mai convenabile și termenul de livrare este foarte scurt … și am putea continua cu zeci de argumente în favoarea comenzilor online.

Dupa cum bine stim, o tinuta nu este completa fara accesoriile care o completeaza. Acest magazin online de genti, pantofi si acesorii de dama va ofera mereu noi idei si produse, tocmai pentru a fi pe placul dumneavoastra!

Va propunem o gama variata de produse, de la genti clasice, office, la genti casual si sport, usor de purtat si de asortat, pantofi de piele, foarte chic cu toc, sau fara toc, curele pentru toate gusturile: de piele, dar si din piele ecologica.

Stocurile pentru fiecare produs in parte sunt limitate, tocmai din dorinta de a veni mereu cu ceva nou si pentru a evita situatiile in care un produs este prea “la moda”.

In ceea ce priveste preturile practicate, incercam sa oferim un raport calitate-pret bun pentru cliente, astfel incat alegerea si cumpararea accesoriile de dama sa ramana o placere pentru majoritatea femeilor.

Ne vom ocupa cu mare drag de comenzile voastre si va vom raspunde cu placere intrebarilor si nelamuririlor voastre, atat prin mail cat si la telefon.
Un feedback in ceea ce priveste produsele din magazinul online www.dasha.ro este mai mult decat bine venit.

 

logo_new

Contact Dasha.:
e-mail:  office@dasha.ro.
website: www.dasha.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>