DIVA HAIR

96930687

logo

Divele fascineaza, capteaza atentia… starnesc admiratie.

De aceea, DivaHair.ro si-a propus sa transforme orice cititoare intr-o diva! Pe site poti gasi informatii despre cele mai noi tendinte atat din moda cat si din hair-style sau make-up.

Si pentru ca uneori teoria nu este suficienta te vom sfatui cum sa pui totul in practica.

Specialistii nostri te vor invata cum sa asortezi piesele must-have ale fiecarui sezon in parte, cum sa iti realizezi singura un machiaj reusit sau cum sa iti aranjezi parul la fel de bine ca atunci cand mergi la salonul preferat. Dupa acest „curs intensiv” la care poti participa de trei ori pe saptamana, daca te abonezi la newsletter, vei reusi cu siguranta sa transformi orice iesire in oras in propriul eveniment cu red carpet!

Totusi, daca vrei sa te simti ca o diva nu este suficient doar sa te imbraci bine, ci trebuie sa acorzi foarte multa atentie alimentatiei si aspectului tau fizic. Descopera cele mai bune sfaturi care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti   ritualul de frumusete si sa -ti dezvolti un regim alimentar echilibrat.

Multe dintre cititoarele noastre au comparat Diva Hair.ro cu o prietena virtuala cu care pot discuta despre orice subiect.  Secretul succesului nostru  consta in paleta larga de informatii, de actualitatea, pe care o punem la dispozitia cititoarelor si care reuseste sa le satisfaca setea de cunoastere din domeniul fashion&beauty.

Intra si tu in comunitatea Diva Hair.ro. Doar asa vei afla ca orice femeie poate straluci!

 

 

logo

Contact DIVA HAIR:
Oana Zidaru-Redactor Sef
e-mail: oana.zidaru@divahair.ro
web-site: www.divahair.ro