Karena

Prezentare Karena

  logo_big

Karena este mai mult decat un “site de nunti”. Karena este cel mai mare portal din Romania dedicat mireselor si mirilor, nuntii si tuturor detaliilor de organizare a unui eveniment reusit.

Mai mult, pe Karena.ro vei gasi si cele mai noi tendinte in moda, sfaturi si idei pentru o viata de cuplu reusita, povesti reale trimise de mirese si cele mai proaspete stiri cu si despre nunti, moda si vedete.

Karena.ro este singurul site dedicat mireselor si nuntilor aflat in Top 10 site-uri de femei din Romania, conform trafic.ro. Ne mai laudam si cu 18.000 de fani pe pagina noastra de Facebook (numar in crestere zilnica), dar si cu 12.000 de persoane care primesc in fiecare dimineata de marti si joi newsletter-ul Karena.

Am creat o platforma care a reusit, in timp, sa se impuna online si offline datorita continutului original, diversificat si placut, dar si datorita miilor de oameni care ne sustin citindu-ne, trimitandu-ne cuvinte frumoase si apeland la ajutorul nostru in realizarea celor mai frumoase momente din viata lor.

Te-am cucerit si pe tine?

 

logo_big

Contact Karena:
Raluca Cristea-Redactor Sef
e-mail: raluca.cristea@divainteractive.ro
website: www.karena.ro