STYLE IQ

logo

Cel mai proaspat produs Diva Interactive.

Din dorinta de a crea un mediu placut in care personalul din cadrul saloanelor de infrumusetare sa poata interactiona si sa se informeze cu privire la noutatile din domeniu, de curand, am lansat cu succes Style IQ!

Style IQ se defineste ca fiind comunitatea specialistilor din industria beauty din Romania. Este un material suport ce prezinta ultimele noutati din domeniu in materie de tendinte si produse, sfaturi utile pentru activitatea desfasurata zilnic, tutoriale step by step insotite de fotografii reprezentative, interviuri cu profesionisti, locuri de munca, seminarii pentru dezvoltarea profesionala, concursuri cu premii surpriza si multe altele!

Deoarece isi propune sa ajute la formarea si perfectionarea grupului tinta, Style IQ vine in intampinarea managerilor de saloane de infrumusetare, a hair stylistilor si a cosmeticienelor prin organizare de seminarii de inalta calitate si de reuniuni menite sa favorizeze schimburile de experienta.

Toate seminariile organizate de Style IQ se vor bucura de prezenta unor traineri bine pregatiti, ce vor oferi participantilor informatii teoretice complexe, pe care le vor aplica intr-un mod interactiv in partea practica.

Primul seminar dedicat hair stylistilor a avut loc in luna martie, si, datorita faptului ca acesta s-a bucurat de un real succes, in luna aprilie, Style IQ organizeaza, in Bucuresti, Seminarul de Colorimetrie: patrunde alaturi de specialisti in lumea culorilor si descopera cele mai ascunse secrete ale colorimetriei! Solicita acum informatii cu privire la seminariile Style IQ!

 Seminar Style IQ – 25.02.2013 

seminar Diva - 25feb - 032 (2)                 seminar Diva - 25feb - 076 (2)

Pentru mai multe detalii cu privire la modul de organizare a Seminarului de Colorimetrie, te rugam sa accesezi link-ul: http://youtu.be/DMpU0qJTBvY.

Chiar daca este la inceput, Style IQ este un proiect indraznet ce promite mult!

Vino alaturi de noi in comunitatea Style IQ si vei avea numai de castigat!

Te asteptam cu drag!

logo

Contact Style IQ:
Laura Raduta-Project Manager
Mobil: 0734.191.627
Website: www.styleiq.ro
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Style-IQ/483923431670850