Homo Ludens la serviciu!

…sau Omul Caruia Ii Place Sa Se Joace, cam asa s-ar traduce. Huizinga credea ca doar copiii pot sa se mai joace, deoarece inauntrul adultului creste in fiecare an o teama de ridicol si o jena pentru acest tip de activitate care il face sa ramana imun la bucuria descoperirii. Sigur, pentru adulti exista tot felul de jocuri pe calculator, dar specialistii cred ca descoperirea din ele este una artificiala si necreativa.

Pentru a uita de toate aceste stereotipii cu care ne bombardeaza media, ne-am gandit sa ne intoarcem la bucuria jocului vinerea trecuta, asa ca am organizat un treasure hunt cu dulciuri. Colegii nostri au primit in fiecare ora un indiciu constand in versurile unei melodii.

hint5

Cine deschidea primul mailul, apasa Play ca sa auda toata lumea si fugea sa isi gaseasca mult ravnita comoara (desi colegele care au organizat totul au colindat sediul si curtea firmei in cautarea unor ascunzatori dificile, premiile s-au adjudecat intr-o suflare). La sfarsitul celor 8 hinturi, Victor si Raluca au strans cele mai multe dulciuri, dar au fost suficient de draguti incat sa le imparta cu toata lumea, semn ca nu se tem sa fie ridicoli si copilarosi.

hint6

Felicitari tuturor celor care au dat fuga pe hol sa caute indiciile si celor care au stat cu degetul pe butonul Play pentru a nu rata provocarea (Vicky, stiu ca citesti asta!). Iata cateva dintre hinurile noastre.

hint7

Voi le-ati fi facut fata?

One Response to Homo Ludens la serviciu!

  1. bai oameni buni ,tineretea si copilaria ramin cu noi toata viata, ,dar la un moment dat,unora le este jena sa le mai arate,pentru ca le place sa fie MATURI.Desi am schimbat de 5 ori prefixul pina acum,nu ma dau pe 2 de 25,asa sa stiti.Si sa mai stiti ca inca ma joc cu pustiul meu,Andrei,care are 10 ani.Si nici nu mi-e jena ca nu am dece. GATA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>